Gratulerer til vinnerne av Skiftprisen

Skift delte for andre gang ut prisen «Climate Shifts» under Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo sin prisutdeling, AHO WORKS AWARDS 15. desember!

Del:

Skift delte for andre gang ut prisen «Climate Shifts» under Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) sin prisutdeling, AHO WORKS AWARDS 15. desember.

Skift-prisen er åpen for alle programmer ved AHO og skal stimulere til samfunnsskift, i samsvar med FNs bærekraftsmål. Den skal fremme samarbeid på tvers av sektorer og disipliner, som videre kan lede til innovasjon og nye forretningsmuligheter.

Gratulerer til Martine Beitohaugen, Jonas Bråthen og Anna-Julia Granberg som årets vinnere av "Climate Shifts". Oppgaven viser hvordan man kan ta tilbake naturen på Rud Gårdspark og forvalte arven fra gamle Rud Gård i Bærum. Bjørn K. Haugland, adm. dir. i Skift overrakk prisen til vinnerne.

- Dette prosjektet tar først og fremst med naturen som en del av løsningen, og skaper et bedre samfunn ved å gjøre det. Dere har sett på hvordan vi kan se på naturen som en løsning, og funnet tilbake til gamle kvaliteter. Lavutslippssamfunnet er bedre og mer rettferdig, og det er akkurat det dere har vist, sa Haugland under prisutdelingen.

    16 priser ble delt ut under AHO WORKS AWARDS. Lærerne ved AHO nominerte kandidatene til prisene, og eksterne jury og sponsorer har vurdert prosjektene. Vinnerne ble kåret under en høytidelig seremoni ved AHO. Se alle vinnerne og prisene her.