Podkast

Lytt til våre podkaster Klimaoptimistene, Science4Impact og Gull og grønne skoger

Gå til Spotify

I podcasten Klimaoptimistene inviterer vi aktuelle gjester til en inspirerende samtale rundt viktige klimaspørsmål. Samtalene modereres av initiativtaker og styremedlem Skift, Jens Ulltveit-Moe, og mangeårige politiker og tidligere leder for FNs miljøprogram Erik Solheim. Begge med stor kunnskap om klimaspørsmål og hvordan disse områdene påvirker næringslivet.

Podkastserien Science4Impact setter fokus på hvordan et tettere samarbeid mellom forskning og næringsliv kan bidra i det grønne skiftet. Bjørn K. Haugland, adm.dir. i Skift, og Anne Husebekk, professor og tidligere rektor ved UiT Norges arktiske universitet leder podkasten.

Vil du bli inspirert?

Ny podkast: Gull og grønne skoger

Gull og grønne skoger er vår nye podkast om bærekraft, markedsføring, kommunikasjon og samfunnsansvar, laget i samarbeid med Kampanje og programleder Petter Gulli.

Med spennende gjester og tankevekkende dilemmaer er målet å hjelpe markedsførere å kommunisere bærekraft og samfunnsansvar på en bedre og mer effektiv måte – og bidra til å hindre grønnvasking.

Podkastsamarbeid med Finanslunsj


Skift har også et samarbeid med podkasten Finanslunsj med Jan Erik Fåne og Tom Staavi, hvor Bjørn K. Haugland, adm.dir. i Skift inviterer medlemmer fra Skiftnettverket til å delta.