Bærekraftig utvikling gjennom ambisiøs rådgivning

Som nytt medlem i Skift ønsker Multiconsult å legge lista høyere for kundene sine.

Del:

Som nytt medlem i Skift ønsker Multiconsult å legge lista høyere for kundene sine.

- Som næring representerer vi mye klimautslipp. Det betyr også at vi på veldig mange måter representerer en del av løsningen, gjennom det arbeidet vi gjør for våre kunder, sier Grethe Bergly, CEO i Multiconsult.

Multiconsult ønsker å ha en stemme i det grønne skiftet og har en klar strategi om å utgjøre en forskjell der de gis anledning til å sette et fotavtrykk. Bergly ser frem til å jobbe med Skift og håper at et sterkt samarbeid vil kunne utfordre og påvirke rammebetingelsene for norsk næringsliv i årene fremover.

Multiconsult har blant annet gjort utredningen om framtidig energiforsyning på Svalbard på oppdrag fra Olje- og energidepartementet. Gjennom dette arbeidet har de blitt involvert i Skiftnettverkets Svalbardpilot. Sammen med lokale aktører som Longyearbyen lokalstyre, Svalbard Næringsforening og Store Norske Spitsbergen Kullkompani ønsker Skift og medlemmene å gjøre Svalbard til et utstillingsvindu ikke bare for katastrofale klimaendringer, men inspirerende løsninger.

- Vi er veldig glade for å ha Multiconsult med som Skiftmedlem. De er en naturlig samarbeidspartner for oss som vil ha mye å bidra med på flere av Skifts fokusområder, og sammen kan vi få til et enda sterkere prosjekt på Svalbard, sier Tone Svendsen Endal, fag- og organisasjonsansvarlig i Skift.

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med mer enn 2850 ansatte tilbyr selskapet multifaglig rådgiving innen sentrale forretningsområder som blant annet bygg og eiendom, industri, olje og gass og fornybar energi.