Skift inviterer til lokal Zerokonferanse i Trondheim sammen med SpareBank 1 SMN

Er du i Trondheim 24. november og ønsker å bli med Skift på Zerokonferansen? Sammen med SpareBank 1 SMN inviterer vi til lokal Zerokonferanse på Thon Hotel Prinsen.

Del:

Er du i Trondheim 24. november og ønsker å bli med Skift på Zerokonferansen? Sammen med SpareBank 1 SMN inviterer vi til lokal Zerokonferanse på Thon Hotel Prinsen.

– Vi gleder oss veldig til å arrangere lokal Zerokonferanse i Trondheim sammen med vårt medlem SpareBank 1 SMN, som har et unikt nettverk i Midt-Norge og sterk bærekraftskompetanse, sier administrerende direktør i Skift, Bjørn Kjærand Haugland.

Zerokonferansen er årets viktigste møteplass for klimaledere. I tillegg til å delta digitalt og fysisk i Oslo, er det i år mulig å delta fysisk hos Zerokonferansens lokale partnere.

– Vi vet at mange ikke ønsker å reise langt for kun én dag, og møteplassen hos SpareBank 1 SMN og Skift i Trondheim blir et stort løft for dem som ellers ville valgt å se konferansen digitalt, sier Marte Strand, prosjektleder for Zerokonferansen i ZERO.

Spennende program på Thon Hotel Prinsen

På programmet står det en kombinasjon av eget program og stream av konferanseprogrammet som foregår i Oslo. Bærekraftsprisen for Midt-Norge skal deles ut, Sparebank 1 SMN presenterer sitt bærekraftsbarometer for 2021 og Skiftmedlem Arntzen de Besche vil presentere samarbeidet som gjøres i Skiftnettverket på grønne innkjøp. Programmet inneholder også dagsaktuelle bidrag fra kunder og samarbeidspartnere som vil inspirere og vise vei i det grønne skiftet.

– Vi er opptatt av å styrke regionens grønne konkurransekraft, og er spesielt opptatt av nasjonale forretningsmuligheter sett fra et midtnorsk perspektiv. Derfor gleder vi oss til å invitere politikere, kunder, samarbeidspartnere og studenter til å delta på Zerokonferansen hos oss, sier Jan-Eilert Nilsen, bærekraftsansvarlig for SpareBank 1 SMN.

Se programmet og meld deg på her.