Alumnitreff for Skiftprogrammet 2023

Skiftprogrammet gikk for første gang høsten 2023, og denne uken møttes deltakerne for å reflektere over hvordan programmet har gitt verktøy og inspirasjon i ledelse og bærekraftsarbeid videre.

Del:

Tanken med alumni-samlingene er å skape en arena for tidligere deltakere på Skiftprogrammet, etter fullført program med fem intense samlinger. Hva sitter deltakerne igjen med etter et halvt år? Og hvordan har det gått å være en «endringsagent» i eget selskap?

Samlingen ble holdt i PwCs nye Experience Center i Rostocksgata.

Kristin Thorsrud Teien, avdelingsdirektør i CICERO for forskningsavdelingen som omfatter gruppene Atmosfæreforskning og Klimaeffekter holdt et faglig innlegg om klima- og naturrisiko, hvorfor det er viktig og hva det innebærer for næringslivet. Foto: Skift

Anne Marit Post-Melbye, fungerende fagsjef i Zero, holdt innlegg om status på norsk klimapolitikk. Foto: Skift

I tillegg ledet Bjørn K. Haugland, adm.dir. i Skift en samtale hvor de tidligere program-deltakerne reflekterte rundt hva de har tatt med seg, og hvordan de har jobbet videre med elementer fra Skiftprogrammet i arbeidshverdagen.

Deltakerne trakk frem at Skiftprogrammet har bidratt til å gi verktøy for å være en tydeligere leder, og at selv om endring kan være krevende, må man ikke gi opp. De trakk også fram at programmet har gitt inspirasjon til nye og andre måter å lære på, og bidratt positivt i arbeidet med bærekraftige innkjøp.

Stor takk til PwC som var vertskap for møtet og til tidligere deltakere Anniken Aarestad i Econa, Maria Selsås Fjongstad i Siemens, Arne Jørgensen i SpareBank1 SR-Bank og Christine Steinstø i Posten Bring for initiativet.

Du finner flere bilder fra alumni-samlingen her.

Panelsamtale med tidligere deltakere Harald Felix Varstad, innkjøpsdirektør i Tine, Guro Steine, konserndirektør for kommunikasjon og bærekraft i GK og Ragnhild Ulvik, Senior Vice President Future Business i Statkraft. Foto: Skift

Jenny Mork Rogdo (Skift), Anniken Aarrestad (Econa) og Kamilla Berglund (PwC). Foto: Skift

Guro Steine, konserndirektør for kommunikasjon og bærekraft i GK og Bjørn K. Haugland, adm.dir. Skift. Foto: Skift

Christine Steinstø (Posten Bring), Maria Selsås Fjogstad (Siemens) og Arne Jørgensen (SpareBank1 SR-Bank). Foto: Skift