Vi trenger en troverdig plan for omstilling av Norge i tråd med klimamålene

Postet onsdag 4. mai 2022

Agder Energi - Konferanse mai 2022

12 toppledere og styreledere deltok på rundebordet. Fra venstre: Kristin Wallevik, konsernsjef i Norce, Steffen Syvertsen, konsernsjef i Agder Energi, Lars Erik Torjussen, styreleder i Agder Energi, Liv Monica Stubholt, partner i Selmer og medlem av Energikommisjonen, Ann-Christin Andersen, styreleder i Glitre Energi, Bjørn K. Haugland, adm. dir i Skift, Åslaug Haga, adm. dir. i Norwea, Harald von Heyden, Head of Renewables i Arctic Securities, Nils Klippenberg, adm.dir i Siemens AS, Ragnhild Katteland, CEO i Nexans, Per Christian Honningsvåg, Director Worldwide Power and Utilities i Microsoft og Øystein Bø, adm.dir i Formue

Denne uken går Energy Transition Summit av stabelen i Kristiansand. I samarbeid med Agder Energi, organiserte Skift et CEO-rundebord i forkant av konferansen 3. mai.

Flere av topplederne i Skift, og andre inviterte gjester, møtte opp for å diskutere det grønne skiftet som en oppvarming til konferansen.

Mange av de fremmøtte etterlyste en bred politisk masterplan for å kunne gjennomføre alle tiltakene som trengs for å kutte utslipp på tvers av sektorer.

Steffen Syvertsen, konsernsjef i Agder Energi, ledet rundebordet som varte i rundt to timer.