Standard Morgen: Ny internasjonal veileder for netto nullutslipp

Standard Norge lanserer internasjonal veileder for netto nullutslipp, og inviterer i samarbeid med Skift, til gratis frokostmøte 5. desember for å lansere veilederen i Norge.

05 des. 2022
09:00 - 10:15
Del:

Standard Norge lanserer internasjonal veileder for netto nullutslipp, og inviterer i samarbeid med Skift, til gratis frokostmøte 5. desember for å lansere veilederen i Norge.

ISO har nylig utgitt en veileder for netto nullutslipp for alle typer organisasjoner. Veilederen som første gang ble presentert i forbindelse med klimatoppmøtet i Sharm el-Sheikh, blir nå åpent tilgjengelig for norske brukere via Standard Norges nettsider. Mer enn 1200 eksperter fra rundt 100 land har deltatt i utviklingen av dokumentet IWA 42 som gir prinsipper og anbefalinger for hvordan man som organisasjon skal gå fram for å oppnå netto null klimagassutslipp.


Velkommen til lansering på Lilleaker eller digitalt.

Tid: 5. desember, kl. 0900-1015 (frokost fra 0830)

Sted: Standard Norge, 3. etasje i Lilleakerveien 2a «The Bakery» eller som webinar (via Teams)

Program

09:00 Velkommen ved Marit Sæter, Standard Norge (møteleder)

Innledning ved Jacob Mehus, adm. direktør i Standard Norge

Hva nå? Kort rapport fra klimatoppmøtet ved Matilde Angeltveit, Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) og ungdomsrepresentant i den norske delegasjonen på klimatoppmøtet i Sharm el-Sheikh

Nettverkets klimarapport
Bjørn K. Haugland, administrerende direktør i Skift - Næringslivets klimaledere

Net Zero Guideline – a global path to net zero by Emily Faint, Policy and Engagement Lead for Our 2050 World and Net Policy Manager, The British Standards Institution (BSI)

Netto null – redskap for å håndtere egne klimagassutslipp
Knut Jonassen, prosjektleder i Standard Norge

Spørsmål og kommentarer

10:15 Avslutning.


Påmelding

Det er gratis å delta, men for å få tilgang til webinaret kreves det påmelding. Alle påmeldte til webinaret vil få tilsendt en lenke til møtet dagen før det holdes. Du oppgir ved påmelding om du ønsker å delta fysisk eller på webinar.

Påmelding til gratis frokostmøte