Skiftmøte

På Skiftmøter (tidligere Strateg- og kommunikasjonsmøter) samles vi for å holde oss oppdatert på hva som skjer i nettverket og diskutere hvordan vi kan mobilisere enda mer klimahandling.

26 okt. 2023
12:45-16:30
Del:

Velkommen til Skiftmøte (tidligere Strateg- og kommunikasjonsmøte i Skift) torsdag 26. oktober hos Ruter. Vi møtes for å bli bedre kjent, gjøre status på arbeidet som gjøres i Skift og diskutere hvordan vi kan ta videre innspill fra høstens CEO-møte.

Agenda:

12.45 Registering og kaffe/lett servering

13.00 Velkommen v/Jenny Mork Rogdo, medlemsansvarlig i Skift

13.05 AI for bærekraftig bevegelsesfrihet v/Johan Gjærum, konstituert direktør for tjeneste- og produktutvikling i Ruter

13.25 Oppdatering fra Skift v/Bjørn K. Haugland, adm. dir. i Skift

13.40 Ny nettverksstruktur i Skift og presentasjon av fagnettverkene v/Tone Indrebro Næss fra Deloitte, Marie Loe Halvorsen fra Elektroforeningen og Sarah Haugvad Andresen fra Arntzen de Besche

14.00 Pause

14.15 Diskusjon om føringer fra CEO-møtet 18. oktober: Hva er de viktigste sakene for Skift fremover?

15.00 Norsk klimapolitikk: Veien fra Grønn bok til COP28 v/Thina Saltvedt, sjefanalytiker for bærekraftig finans i Nordea og Anne Mortveit, nestleder i Norsk klimastiftelse og journalist. 

15.40 Oppsummering og mingling

Skiftmøter er en felles møteplass for hovedkontakter og kontakter for kommunikasjon i Skift-nettverket. Vi møtes to ganger i året rett i etterkant av CEO-møtene for å holde oss oppdatert på hva som skjer i nettverket og diskutere hvordan vi kan mobilisere enda mer klimahandling.

Kontaktperson

Jenny Mork Rogdo

Medlemsansvarlig, Skift

Kamila Isak Mahamoud

Rådgiver, politikk og medlem, Skift