SkiftHUB i Oslo på Zerokonferansen

Hva vil EUs nye klassifiseringssystem bety for norsk næringsliv? Skift og Veidekke inviterte til ZerokonferanseHUB i Oslo for å å diskutere spørsmålet og høre fra næringslivsledere som står midt i omstillingen.

10 nov. 2020
Del:

EU lanserer snart et nytt klassifiseringssystem som skal definere hva som regnes som bærekraftig økonomisk aktivitet. En felles standard vil kunne gi en konkurransevridende effekt på markedet, føre til strengere krav og sette opp tempoet i den grønne omstillingen. Hvor godt forberedt er vi på disse omveltningene? Hvor mye vet vi om taksonomien, og hvor står vi i prosessen?

Skift og Veidekke inviterte til et digitalt arrangement under Zerokonferansen 2020 for å diskutere hva EUs taksonomi vil bety for næringslivet og høre fra næringslivsledere som står midt i omstillingen.

I panelsamtalen møter du:

Espen Barth Eide, første nestleder i Energi- og miljøkomiteen på Stortinget (Ap)

Grete Aspelund, administrerende direktør i Sweco

Hanne Løvstad, direktør for bærekraft og klimarisiko i PwC

Line Asker, fagdirektør bærekraftig finans i Finans Norge

Anders Fylling, direktør for faglig ressurssenter i Statsbygg

Anders Olstad, finansdirektør i Entra

Nina Lillelien, Energy Strategy and Policy Analyst, Hydro Energy

Catharina Bjerke, bærekraftsdirektør i Veidekke

Arrangementet skulle etter planen sendes direkte under årets Zerokonferanse den 10. november. Grunnet nye smittevernsregler i Oslo kommune ble dette heller spilt inn som et opptak, med paneldeltakerne i fire separate innspillingsrom.