SkiftHUB i Bergen på Zerokonferansen

Bergen Næringsråd og Skift inviterte til ZerokonferanseHUB i Bergen for å diskutere grønn konkurransekraft, med et spesielt fokus på det klima-ambisiøse næringslivet på Vestlandet.

10 nov. 2020
Del:

Program

10.00-10.30: Kan koronakrisen styrke den grønne konkurransekraften?

Handlingens tiår startet med tre kriser; oljekrise, koronakrise og klimakrise. Hvordan skal vi styrke norsk konkurransekraft fremover? Og utvikle grønne arbeidsplasser og eksportnæringer? Bli med i sesjonen hvor du møter Otto Søberg, adm. dir i Eksportkreditt, Heidi Wolden, adm. dir. i Norled, Jannicke Hilland, konsernsjef i BKK og Jon Askeland, Fylkesordfører i Vestland Fylkeskommune.

10.45-11.30: Klimaløsninger på Vestlandet

Vestlandet er hovedsete for store deler av norsk eksportnæring og står helt sentralt i den grønne omstillingen. I denne sesjonen ser vi nærmere på viktige løsninger som både kutter klimagassutslipp og gir norske arbeidsplasser fra blant annet Gunnar Birkeland, styreleder i Norwegian Offshore Wind Cluster, Hege Økland, daglig leder i NCE Maritime CleanTech, Bjørn Sundland, prosjektleder i BKK, Knut Vassbotn, head of business development i Aker Offshore Wind og Steinar Eikaas, VP Low Carbon Market i Equinor.