Næringslivsdelegasjon og topplederseilas til Japan

Sammen med Bergen Næringsråd og NORCE arrangerer Skift en eksklusiv topplederseilas med verdens flotteste seilskip Statsraad Lehmkuhl. Medlemmer og samarbeidspartnere av Skift inviteres til å delta på næringslivsdelegasjonen og seilasen rundt Japan i September.

23 sep. - 01 okt. 2022
Del:

I september seiler Statsraad Lehmkuhl rundt Japan, og medlemmer og samarbeidspartnere av Skift er invitert til å delta på næringslivsdelegasjonen og seilasen. Sammen med Bergen Næringsråd og NORCE arrangerer Skift en eksklusiv topplederseilas med verdens flotteste seilskip Statsraad Lehmkuhl. Her vil du bli del av den største næringslivsdelegasjonen fra Norge i Japan noen gang.

Seilasen One Ocean Expedition er en offisiell del av FNs tiår for havforskning og Statsminister Jonas Gahr Støre er goodwillambassadør.

Seilasen som foregår fra 23. september til 01. oktober, er eksklusiv for toppledere. Her vil en være en del av næringslivsdelegasjonen og treffe japanske og norske virksomheter i Tokyo. Deretter seiler man i tre dager hvor bærekraft står på dagsorden gjennom dekksamtaler, gode diskusjoner og foredrag.

Les mer her