Klimafestivalen Varmere, Våtere, Villere

Klimafestivalen springer ut av ønsket om å gjøre klimadebatten mer tilgjengelig og engasjerende.

13 - 15 mar. 2024
00:00 - 00:00
Del:

Møteplassen for klima, kunnskap og kultur

Klimafestivalen vil skape en uformell og sosial arena der alt fra studenter, næringslivstopper, politikere og gründere møtes for å dele kunnskap, meninger og ideer. Et sted der man diskuterer alt fra de globale spørsmålene til de mindre hverdagslige handlingene.

I løpet av tre dager fylles Bergen med gode samtaler og spennende diskusjoner om vår tids viktigste sak. Festivalens ambisjon er å bli den viktigste møteplassen og arenaen for klimaspørsmålet i Norge som er tilgjengelig for allmenheten.

Ta klimatoget til Bergen!

Klimatoget er en helt egen vogn på toget fra Oslo S til Bergen reservert for gjester og deltakere på Varmere Våtere Villere. Toget går klokken 8.25 onsdag 13. mars, og er fremme i Bergen klokken 15.00, i god tid til åpningen av festivalen samme ettermiddag.

Underveis på turen kan vi love et spennende og sosialt program for passasjerene i regi av Skift, i tillegg til god mat og drikke. Vi flytter rett og slett litt av festival inn på Bergensbanen!

Klimatoget er åpent for alle som har tenkt seg på Varmere Våtere Villere. Det er et begrenset antall billetter tilgjengelig, så det er lurt å være tidlig ute.