Strakstiltak for Klimatilpasninger

Skift inviterer til digital samling om klimatilpasning.

31 okt. 2022
Del:

Næringslivet må forholde seg til en ny virkelighet der klimaendringer forårsaker hyppigere ekstremværhendelser og naturkatastrofer. Behovet for klimatilpasning er stort, men få bedrifter har kompetanse og kapasitet til å arbeide strukturert med forebyggende tiltak.

Tidligere i år lanserte Kommunalbanken, Fremtind og Skift - Næringslivets klimaledere strakstiltak.no, en ny læringsarena for næringsliv og offentlig sektor som ønsker å bygge kompetanse og samarbeide om hvordan en best tilpasser seg et varmere, våtere og villere klima.

Det er en stor glede å invitere dere til et digitalt møte 31. oktober klokken 14.00 – 15.00. Her vil vi høre fra Kikki Kleiven, direktør på Bjerknessenteret og Åse Lunde, Direktør for Energi, Bærekraft og Teknologi Standard Norge. Det blir rikelig anledning til å stille spørsmål og dele refleksjoner på et viktig tema.


Agenda:

  • Velkommen og introduksjon v/Bjørn K. Haugland
  • «Ekstremvær, fakta og trender» v/Kikki Kleiven, Direktør på Bjerknessenteret for klimaforskning
  • «Nye ISO-standarder for et varmere, våtere og villere klima» v/Åse Lunde, Standard Norge Direktør for Energi, Bærekraft og Teknologi og Knut Jonassen, prosjektleder. 
  • Oppsummering v/Bjørn K. Haugland 

Påmelding her: https://skiftnorge.formstack.com/forms/strakstiltak

Link til zoom: https://us02web.zoom.us/j/8518...

Vil du lese mer om arbeidet med klimatilpasning og strakstiltak? 

Les mer her: